Koor Jade

Koor Jade

Jade trad op zondag 26 mei 2024 weer op voor een uitverkochte zaal.

Even nagenieten? Kijk dan op onze youtube.

” …. samen goede optredens neerzetten geeft zo’n goed gevoel!”

De sfeer bij Jade is hartelijk en ontspannen, enthousiast strevend naar de beste prestatie, maar vooral genietend van de prachtige muziek. En natuurlijk ontstaan er ook mooie vriendschappen.

Bij Jade wordt onder leiding van Karin Schipper van alle stemmen een prachtig geheel gemaakt. Iedere stem heeft daarin een aandeel.  Samen werken aan een hoog niveau geeft veel voldoening. Regelmatig treedt Jade op en worden die inspanningen beloond met applaus, complimenten en prijzen en dan vieren we feest! (Het is niet verplicht om aan de optredens deel te nemen).

Jade heeft voor drie keer een 1e prijs gewonnen! O.a bij het Balk Topfestival in ‘De Doelen’ en bij het Encore-festival in het Isala theater.

Repertoire koor Jade

Het repertoire is gevarieerd. Van jazzy en swingend tot romantische ballads, van populair tot een vleugje klassiek en van kleinkunst tot musical.

Bekijk het repertoire

Jade wordt zowel tijdens de repetities als de optredens begeleid op de piano door Karin. Vaak aangevuld met gitaarbegeleiding door gitarist Henk Elderson.

Bij de optredens is de presentatie ook van groot belang. Geregeld wordt hierbij een koor-regisseur betrokken waardoor de boodschap van een nummer visueel versterkt wordt.

Thuis oefenen? Alle nummers zijn voor alle stemgroepen door Karin ingezongen, zodat het oefenen thuis gemakkelijk en leuk is!

Repeteerdagen & vakanties

Bij Jade kun je kiezen of je op maandagavond of vrijdagmiddag repeteert in ‘De Bron’ in
Krimpen a.d. IJssel. Als je een repetitie mist kun je altijd bij de parallel groep aansluiten. Ideaal als je wisselende werktijden hebt! Voor het tarief wat je betaalt om één keer per week te zingen ben je ook van harte welkom om twéé keer per week te zingen met koor Jade!
Maandag 20:30 – 22:00 uur
Vrijdag 13:30 – 15:00 uur

Repeteer locatie

De Bron,
Memlinghof 2, Krimpen a.d. IJssel.

Aanmelden koor Jade

Wil je een keertje bij een repetitie langs komen of meer weten over Jade? mail: zingmetkarin@gmail.com
Of bel naar contactpersoon Hanneke 06-46 58 43 24 of Liesbeth 06-15 47 44 89