Koor Bram & Saar

Koor Bram & Saar

Bij ons staat het plezier om samen te zingen voorop.

De sfeer in Bram & Saar is hartelijk, ontspannen, enthousiast en strevend naar de beste prestatie, maar vooral genietend van de heerlijke muziek. En natuurlijk ontstaan er ook mooie vriendschappen.
Koor Bram & Saar is voor alle leeftijden en voor iedereen die ervan geniet om samen te zingen.
Ook zonder zang-ervaring ben je van harte welkom.
Regelmatig treedt Bram & Saar op (optredens zijn niet verplicht om aan deel te nemen).

Het repertoire van het koor

Het repertoire is gevarieerd, o.a. nummers van de Beatles, Simon & Garfunkel, Eagles, Ramses Shaffy, Claudia de Breij, jazz songs en musical stukken. Thuis oefenen? Alle nummers zijn voor alle stemgroepen door Karin ingezongen, zodat het oefenen thuis gemakkelijk en leuk is!

Bekijk het repertoire

“Heerlijk! Zingen verrijkt mijn leven”.

Repeteerdagen & Vakanties

Bij Bram & Saar kun je kiezen of je op dinsdagmiddag of woensdagochtend repeteert in de Hoflaan kerk in Kralingen. Als je een repetitie mist kun je altijd bij de parallel groep aansluiten. Ideaal als je wisselende werktijden hebt! Voor het tarief wat je betaalt om één keer per week te zingen ben je ook van harte welkom om twéé keer per week te zingen met Bram en Saar!
 
Dinsdag 14:15 – 16.00 uur
Woensdag 10:15 – 12:00 uur

Locatie

Hoflaan kerk, Hoflaan 1 Rotterdam.
De ingang zit aan de Oudedijk en ook aan de Hoflaan. Je kunt dan aan de achterzijde van de kerk naar binnen en daar de lift of de trap nemen naar de zaal boven de kerk.
De Hoflaan kerk is te bereiken met de metro (lijn A, B en C) en de tram. Tramlijn 7 stopt voor de deur.

Aanmelden koor Bram & Saar

Heb je vragen of wil je een keer komen oefenen? Neem contact met ons op.

Nieuwsgierig? Kom dan eens gezellig langs om de sfeer te proeven, te kijken, te luisteren, te genieten en misschien al wat mee te zingen.